Vloersystemen

Voor scholen

De polyurethaan gietvloeren van BASIS zijn bijzonder geschikt voor gebruik in scholen.

Het materiaal is supersterk, hard, elastisch en scheuroverbruggend. De vloeren hebben een betonlook, zijn vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen.

Onze polyurethaan gietvloeren zijn in allerlei kleuren leverbaar en zijn veilig door hun stroefheid. Dat voorkomt glij- en valpartijen, óók als het buiten regent.

Voor parkeergarages

BASIS levert epoxy coatingproducten voor de vloeren van parkeergarages. Het materiaal is hard, supersterk, bestand tegen extreme belasting en goed te reinigen. Onze epoxy coatingproducten zijn in allerlei kleuren leverbaar en kunnen naar keuze in eiglans, mat of stroef worden afgewerkt.

Ook leveren wij producten voor de afwerking van parkeergaragevloeren. Deze producten zijn eveneens in allerlei kleuren leverbaar, zijn stroef en slijtvast en zijn bestand tegen olie en benzine.

Voor dierentuinen

De dierenvloersystemen van BASIS zijn sterk, verend, elastisch, schokdempend en stroef. Bovendien zijn ze naadloos, vloeistofdicht en bestand tegen agressieve stoffen. Stuk voor stuk belangrijke eigenschappen als het om vloeren in dierenverblijven gaat.

Inmiddels wordt een grote variëteit aan wilde dieren tot volle tevredenheid op de dierenvloersystemen van BASIS gehuisvest: neushoorns, olifanten, antilopen en giraffes, om er enkele te noemen. Klik hier voor een lijst met dierentuinen die voor onze vloersystemen hebben gekozen.

BASIS® systemen. Dat staat, rijdt, loopt en sport goed!